Algemene huurvoorwaarden

Om u en onze toekomstige gasten een prettig en comfortabel verblijf te bieden hebben we enkele spelregels opgesteld. We willen u vriendelijk verzoeken hier kennis van te nemen.

 

Verblijf vakantiehuis

Maison Coutenval is het gehele jaar beschikbaar voor verhuur.

Huurperiode in overleg, minimaal 3 nachten, behalve de maanden juni, juli, augustus en september. Deze maanden kunnen er alleen maar volle weken geboekt worden. De aankomst- en vertrekdag zal dan ook op zaterdag plaatsvinden.

Aankomst vanaf 15.00 uur, vertrek 10.00 uur.

Het huren van het vakantiehuis is incl. bedlinnen en keukenlinnen. Badlinnen dient u zelf mee te nemen!

Honden zijn toegestaan, aantal in overleg.

Het vakantiehuis is rookvrij!

 

Aansprakelijkheid huurder

De huurder dient het vakantiehuis en het perceel op een goede en nette wijze te bewonen. De huurder is aansprakelijk voor alle schade of vermissing aan het vakantiehuis, perceel, inventaris en/of meubilair, die tijdens de huurperiode zijn ontstaan door hem of zijn medehuurder(s). Dit wordt middels de borg en/of de WA verzekering van de huurder voor rekening van de huurder hersteld. De huurder dient daarom zelf zorg te dragen voor een passende aansprakelijkheidsverzekering.

Eventuele schades c.q. gebreken aan het huis of installaties daarvan welke zijn veroorzaakt door slijtage zullen worden verholpen indien mogelijk binnen 48 uur na melding door de huurder, overmacht daar gelaten. Laatst genoemde is geen reden voor een restitutie van de door de huurder reeds betaalde huur.

 

Borgsom

De borgsom bedraagt € 100,=. Deze moet tezamen met de eerste aanbetaling van de huursom worden voldaan. (De borg wordt binnen 14 dagen na vertrek teruggestort mits er geen schade/vermissingen zijn ontstaan).

 

Annulering

Bij annulering korter dan twee maanden vóór de verhuurdatum wordt 50% van het huurbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen één maand voor de verhuurdatum is het volledige huurbedrag verschuldigd. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een passende annuleringsverzekering.

 

Vertrek en eindschoonmaak

Het vakantiehuis dient op de volgende wijze worden achtergelaten:

  • bezemschoon
  • alles schoon afgewassen, afgedroogd en weer in de kasten/lades geplaatst
  • glas, plastic en papier in de blauwe container zoals aangegeven
  • afval in vuilniszak op/naast container
  • dekbedden afhalen
  • bedlinnen en keukenlinnen in de wasmand badkamer deponeren 
  • koelkast leeg en schoon
  • alle eten- en drinkwaren verwijderd
  • de inventaris af te leveren in dezelfde staat waarin het zich bevond bij aanvang!

 

De huursom is incl. eindschoonmaak.

 

Tevens verwijs ik u nog naar www.anwb.nl site, "wat moet er mee in de auto" want de acloholtester is o.a. verplicht!

Ook willen wij u er nog op wijzen als u gaat reizen met uw hond(en) naar Frankrijk dat daar ook regels voor zijn, zie hiervoor de site www.dogsincluded.nl , "alle invoerregels en douane bepalingen op een rijtje".